Toimitusehdot

Tuotteet ja tuotehinnat

 

Tuotteiden hinnat näkyvät tuote-esittelyjen yhteydessä. Hinnat ovat bruttohintoja eli sisältävät 24 % arvonlisäveroa.

 

Maksuehto

 

Ennakkomaksu (laskua vastaan).

 

Maksutavat

 

Tilisiirto.

 

Toimitus

 

Vapaasti varastossamme. Toimitus asiakkaan haluamaan osoitteeseen joko Matkahuollolla tai Postilla, toimituskulut kuljetusliikkeen hinnaston mukaisesti.

 

 Toimitus Suomen ulkopuolelle

 

Jos haluat tilata tuotteita ulkomaille, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@eveyl.com.

 

Toimitusaika

 

N. 2 viikkoa maksusuorituksesta / tilauksen / hyväksytyn paino-aineiston jätöstä.

 

Takuu & palautusoikeus

 

Eveyl ei vaihda tai ota palautuksena jo painettuja, virheettömiä tuotteita. Viallisten tuotteiden suhteen laatutakuu on voimassa.

 

Eveyliltä tilatut tuotteet ovat uniikkeja, valmistettu yksilöidysti asiakasta varten. Tästä syystä emme ole 'tavallinen postimyyntiyritys', emmekä voi myöskään palauttaa tai vaihtaa tuotteita varastoon jatkokäyttöä (uudet asiakkaat) varten. Palautus onnistuu siis vain tapauksissa joissa tilattu tuote on ollut viallinen. Tällöin Eveyl siirtää virheellisten tuotteiden osalta maksun takaisin asiakkaalle, tai hyvittää poikkeaman jatkotilauksissa.

 

Muuta

 

Eveyl pidättää itsellään oikeuden hylätä tilausprosessin aikana kolmansien oikeuksia tai muutoin lainmääräyksiä loukkaavat painotyöt.


Asiakas vapauttaa Eveylin kaikista kolmannen osapuolen oikeuksien loukkauksista johtuvista vaateista ja vaadeoikeuksista, mikäli velvollisuuden laiminlyönnistä on vastuussa asiakas.